TuuheeTuccaUccoBänd aka TTUB aka Kiyoshi Ryujin 25 aka 清 竜人25

Tässä takapäivinä mut onnistuttiin houkuttelemaan Perfumen innoittamana kuuntelemaan TuuheeTuccaUccoBändiä aka TTUB aka Kiyoshi Ryujin 25 aka 清 竜人25:sta. Lempinimi tulee maailman seksikkäimmän japanilaisen mieslaulajan jumalallisesta hiuspehkosta, jolle ei ole vertaista maan päällä.

Mutta siis joo, TTYB on uusi japanilainen tukkajumala Kiyoshi Ryujinin luotsaama idolijoukkio. Mielenkiintoisen tästä tuotoksesta tekee kuitenkin se, että yhtye ilmoitti kaikkien naisjäsentensä olevan naimisissa Ryujinin kanssa, polyamoriaa parhaimmillaan. Yhtyeen ollessa varsin uusi, ei heiltä ole tullut ulos vasta kuin neljä kappaletta, joista jokainen omalla tavallaan loistavia tuotoksia. Merkittävää on myös se, että poikkeuksellisesti Ryujin säveltää ja sanoittaa kaikki kappaleet itse.

Ensisinkku WILL YOU MARRY ME ilmestyi jo viime vuoden puolella. Kappale on mukavan swengaava ja nappaa kuuntelijan heti mukaansa. Japaninkielen osaamattomuuteni vuoksi sanoituksia on turha lähteä kommentoimaan, mutta mututuntumalta voisin sanoa, että kappale kertoo naimisiin menosta. Pankin kuitenkin räjäyttää Kiyoshin ryhtyessään laulamaan. Korkea falsetto saa kylmät väreet nousemaan selkäpiitä pitkin ja arvostus tukkajumalaa kohti vain kasvaa. Ja ai niin, ne tytöt. Kyllä hekin hyvin laulavat, joskin jäävät lähinnä statistien rooleihin.

Yhtyeen toinen sinkku (kolmas kappale, koska WILL YOU MARRY ME:n B-puolella tuli ラブ♡ボクシング, joka muuten on 6/5!) A・B・Cじゃグッと来ない!! . Kappale mennään läpi aivan järjettömällä temmolla ja jotkut Ryujinin artikulaatiosuorituksista ovat meille maan tavallisille kansalaisille mahdottomia käsittää. Kappaleen sanomasta ei ole mitään hajua, joskin kappaleen nimi on vapaasti suomennettuna 「A・B・C No se ääliö ei tule!!」. Tässä paljastuu kuitenkin musiikin ydin. Kun sanoja ei ymmärrä, kappaleesta pääsee nauttimaan pelkästään musiikin ja tunnelman myötä. Sinkun mukana tuli myös B-puoli 鬼の目にもナ・ミ・ダ, mutta sitä ei jostain syystä ole netissä.

TTYB on ensijulkaisujensa myötä aivan tajuttoman kova tapaus, lisää odotellessa.

 

Jätä kommentti